sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Ocak 2023

"Ant-Man and the Wasp: Quantumania"dan Yeni Fragman!

Marvel Studios, Ant-Man (Paul Rudd) ve The Wasp'ın (Evangeline Lilly) Kuantum Diyarında karşılaşacağı tehlikeleri anlatan yeni bir Ant-Man and the Wasp: Quantumania fragmanı yayınladı.

Yeni fragman ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nin “Multiversal Saga”sının büyük kötü adamı Kang the Conqueror olarak Jonathan Majors'tan yeni sahneler de içeriyor.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania'da Scott Lang, kızı Cassie Lang'ın (Kathryn Newton) bir Kuantum İşareti yaratmasının ve istemeden kötü adamla temasa geçmesinin ardından Kang'la ilişki kurar. Kang, Kuantum Aleminde kapana kısılmıştır ve kurtulmak ve Çoklu Evren'i kasıp kavurmak için Scott'ın yardımına ihtiyacı vardır. Bu yüzden Scott, kızını kurtarmak için Ant-Man'in uzmanlığını kullanmalıdır. 

Yeni fragman, Kuantum Aleminin yeni köşelerini sergiliyor. Quantumania ekibi ayrıca Hank Pym rolünde Michael Douglas'ı ve Janet van Dyne rolünde Michelle Pfeiffer'ı geri getirecek. Buna ek olarak, Bill Murray de filmde izleyiciyle buluşacak. Ancak Hollywood efsanesinin kimi canlandırdığını hâlâ bilmiyoruz. Peyton Reed, Quantumania'yı Jeff Loveness'in (Rick and Morty) yazdığı bir senaryodan yönetiyor.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania, MCU'nun 5. Aşamasındaki ilk filmi olacak. Devam filmi geçen yıl çekimlerini tamamladı ve şimdi 17 Şubat 2023'te vizyona girecek.

Fragman


Kübra Karasu