sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Şubat 2023

Antonio Banderas'dan "Indiana Jones 5"deki Rolü Hakkında Açıklama: Dost mu Düşman mı?

Ana karakteri seslendirdiği Çizmeli Kedi serisinin yeni filmi şimdi sinemalardayken Antonio Banderas, sıradaki projesi Indiana Jones 5'deki rolü hakkında konuştu.

Çizmeli Kedi: Son Dilek şimdiden dünya çapında gişede 300 milyon dolar hasılatı aştı. Banderas şimdi ise Indiana Jones and the Dial of Destiny'de Harrison Ford'la birlikte izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. Ünlü oyuncu rolünün küçük olduğunu belirtse de yine de usta oyuncu Harrison Ford'la projede bulunmaktan büyük bir keyif aldığını açıkladı.



Antonio Banderas, Indiana Jones'un Dostu mu Düşmanı mı Olacak?

James Mangold'un yönettiği film, Ford'un eski düşmanları Nazilerle savaşırken, efsanevi maceracı arkeolog rolüne yeniden geri dönmesini gösterecek. Inside Total Film'in podcast'ine konuşan Banderas, çocukluğundan beri ikonu olan Ford'la çalışmaktan duyduğu duyduğu memnuniyeti ve daha önce Indiana Jones ile ekranı paylaştığını torunlarına söyleyebilmenin gururunu dile getirdi. Banderas, Ford'u set içinde ve dışında bir beyefendi olarak tanımladı:

"Ona yakın olmak bile güzeldi. Bugün bazı röportaj yapan gazeteciler bana 'Aman Tanrım, Shrek 2 çıktığında 7 yaşındaydım ve şimdi 27 yaşındayım ve seninle röportaj yapıyorum, o zamandan beri filmlerinizi izlemeye devam ediyorum' diyorlar. Ama aynı şey bana da Harrison'la oldu. Indiana Jones'u ilk gördüğüm zamanı hatırlıyorum ve çıldırmıştım. Yani orada olmak bile güzeldi. Benim karakterim çok küçük. O kötü bir adam değil, onun bir arkadaşı. Indiana'ya filmin bir noktasında yardım ediyor ama çok büyük değil. Ama sadece orada olmak için. Adımın Indiana Jones'a iliştirilmiş olması, öyle bir şey ki – bilmiyorum. Bir gün kızımın bebeği olursa ona 'Hey, büyükbaban Indiana Jones'la bir film çekmişti' diyebilirim."

Çizmeli Kedi: Son Dilek şimdi sinemalarda, Indiana Jones and the Dial of Destiny (Indiana Jones ve Kader Kadranı) ise 30 Haziran 2023'te vizyona girecek.

Kübra Karasu