sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Ağustos 2022

Anya Taylor-Joy Başrollü "The Menu" Filminin Fragmanı Yayınlandı!

Searchlight Pictures, izleyicileri cehennem kadar ürkütücü bir restoranda yemek yemeye götürecek olan kara komedi gerilim filmi The Menu'nün yeni fragmanı yayınlandı.

Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult'un çok seçkin bir restoranda yemek yemeye davet edilen genç bir çifti canlandırdığı The Menu, Şef Slowik'in (Ralph Fiennes) yemeklerinde yaratıcı olmaya karar vermesiyle rüya gibi bir tatili kabusa çevirecek.

Fragman bizi, akşamı dünyanın en süslü ve gizemli restoranının bulunduğu tenha bir adada geçirmek üzere davet edilen Tyler (Hoult) ve Margot (Taylor-Joy) ile tanıştırıyor. Tyler tam bir yemek sevdalısı ve Şef Slowik'in özel misafirleri için hazırladığı her inceliği tatmak için sabırsızlanıyor. Ancak Margot, deneyim konusunda çok heyecanlı olmasa da restorana gitmeyi kabul ediyor çünkü Tyler'ı memnun edeceğini biliyor.

Şef Slowik bazı tehlikeli yemekler pişirdiğini gösterdiğinde tüm konuklar adadan canlı çıkmak için savaşmak zorunda kalacaklar. Yeni fragman, Şhef Slowik'in hedeflerini ve konuklarıyla ne yapmayı planladığını açıklamaktan kaçınıyor. 

The Menu, yönetmen Mark Mylod'un 2011 yapımı What's Your Number'dan bu yana ilk uzun metrajlı filmi olacak. Yönetmen ayrıca Shameless, Game of Thrones ve Succession gibi hit dizilerde de çalıştı. Senaryo Seth Reiss  ​​ve Will Tracy tarafından kaleme alındı, Tracy daha önce Succesion'da Mylod ile çalışmıştı. 

Filmin kadrosunda ayrıca Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan ve John Leguizamo yer alıyor. The Menu, 18 Kasım'da sinemalarda!

Fragman


Kübra Karasu