sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Nisan 2022

Anya Taylor-Joy'lu "The Menu" Filminden İlk Kare Geldi!

Anya Taylor-Joy'un 2022 projelerinden The Menu filminden ilk kare yayınlandı.

Anya Taylor-Joy, 2015'te The Witch filmi ile karşımıza çıktığından beri Hollywood'un en popüler yıldızlarından biri haline geldi. Genç yıldız bu cuma yıldızlarla dolu The Northman filmiyle sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

Anya Taylor-Joy'un bir sonraki 2022 projesi The Menu'nun ilk karesi ve vizyon tarihi ise bugün açıklandı. Taylor-Joy'un yaklaşan kara komedisi The Menu, 18 Kasım'da Amerika'da sinemalarda gösterime girecek fakat Türkiye için henüz vizyon tarihi onaylanmadı.

Film, şefin (Ralph Fiennes) bazı şok edici sürprizlerle dolu zengin bir menü hazırladığı özel bir restoranda yemek yemek için bir sahil adasına seyahat eden bir çifti (Anya Taylor-Joy ve Nicholas Hoult) konu alacak. Filmden gelen ilk görüntü; Taylor-Joy ve Fiennes'i mutfakta, Taylor-Joy'un yüzünde şaşkın bir ifadeyle karşımıza çıkarıyor. Fakat Taylor-Joy'un yüzündeki şaşkınlığın nedenini sanırım filmi izlemeden anlayamayacağız.

Mark Mylod'un yönettiği filmin senaryosunu Seth Reiss ve Will Tracy kaleme aldı. Filmde ayrıca Hong Chau, Janet McTeer, Judith Light, Reed Birney, Paul Adelstein, Aimee Carrero, Arturo Castto, Mart St. Cyr, Rob Yan ve John Leguizamo da yer alıyor.

İŞTE O KARE



Kübra Karasu