sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Ağustos 2022

"Aquaman 2"de Michael Keaton'ın Batman'inin Yer Alacağı İddiası Ortalığı Karıştırdı!

Aquaman 2'de Michael Keaton'ın Batman'inin yer alacağı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

DCEU şu anda HBO Max filmi Batgirl'ün Warner Bros tarafından rafa kaldırıldığı haberi nedeniyle yoğun bir değişim yaşıyor. İptal edilen filmin en ilgi çekici noktalarından biri, Michael Keaton'ın yıllar sonra yeniden Batman olarak dönecek olmasıydı. Keaton son olarak 1989 ve 1992'de çıkan Batman ve Batman Dönüyor filmlerinde karşımıza "Kara Şövalye" olarak çıkmıştı. Şimdi ise usta aktörün Aquaman ve Kayıp Krallık için zaten sahneleri çektiği iddia edildi.



Haber ilk olarak The Hollywood Reporter tarafından duyuruldu. Haberde hem Batgirl'in hem de 2023'te çıkacak olan The Flash film setinin bir parçası olacak olan Keaton'ın yaklaşmakta olan Aquaman 2 için test sahneler çektiği söylendi. THR, test izleyicilerinin Keaton'ın dahil edilmesini kafa karıştırıcı bulduğunu ve Keaton'ın Batman'inin neden bu evrende olduğunu anlayamadıklarını açıkladı. THR ayrıca Batman'i DCEU'da Samuel L. Jackson'ın Nick Fury'sine eşdeğer olarak konumlandırıldığını ve birden fazla filmde ortaya çıkıp rehberlik edebilecek yaşlı bir devlet adamı olarak tanımlandığını söylüyor.

Haber aynı zamanda filmin başrolü Jason Momoa'nın Ben Affleck'in Batman'inin filmde rol alacağını açıklamasından bir hafta sonra duyuruldu. Affleck, rolü en son Zach Snyder imzalı The Justice League filminde canlandırmıştı. 

Michael Keaton'ın Aquaman 2'de karşımıza çıkıp çıkmayacağı henüz netleşmiş değil. Filmin 17 Mart 2023'te sinemalarda vizyona girmesi bekleniyor.

Kübra Karasu