sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Oyuncu Haberleri 24 Eylül 2021

Aquaman'in Yıldızı Jason Momoa "Dune" Filminden Kamera Arkası Video Yayınladı!

Jason Momoa, hayranlarına Dune'daki karakteri Duncan Idaho'yu tanıtan yeni bir video yayınladı.

"Dune Awaits: Becoming Duncan Idaho" başlıklı üç dakikalık video Jason Momoa tarafından YouTube kanalında paylaşıldı. Oyuncu, yazar Frank Herbert'in romanlarının genişleyen dünyasından ve yönetmen Denis Villeneuve'nin yarattığı epik film uyarlamasından belki de haberdar olmayan izleyicilere gerekli tanıtımı Momoa paylaştığı video ile yaptı. İlk olarak 1965'te yayınlanan Dune, yıllar boyunca birçok bilimkurgu hikaye anlatıcısı için etkili bir metin olmuştu.



Duncan'ın "büyük dövüşün"ünün yer aldığı videoya, Momoa'nın prova görüntüleri ve düzinelerce dublörün onu dışarı çıkarması eşlik ediyor. Momoa, “Dün gece Game of Thrones sezon finalini gördüm.” sözlerine "Bu dövüş senin için Khaleesi" diye ekleme yaparak eski popüler dizisine de gönderme yapmayı ihmal etmiyor. Dizide ünlü oyuncu, güçlü savaşçı Khal Drogo olarak bir sezonluk rolle izleyici karşısına çıktı. İzlenme rekorlarıyla dolu başarılı bir yolculuğun ardından Game of Thrones, 2019'u en kötü yorumlanan sezonuyla final yaptı.

Momoa, büyük kavgaya hazırlanmak için "üç hafta" harcadığını ve "kimseyi incitmek ya da incinmek" istemediğini söyledi. Ayrıca oynadığı diğer karakterlerin dövüş tarzlarını unutmaktan ve Duncan'ın yöntemlerini keşfetmekten bahsetti.

Dune prömiyerini bu ayın başlarında Venedik Uluslararası Film Festivali'nde yaptı. Film Türkiye'de 22 Ekim'de vizyona girecek.

Jason Momoa / Dune Kamera Arkası 


Kübra Karasu