sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Kasım 2021

Aralık'ta Vizyona Girecek Olan "Spider-Man: No Way Home"dan Yeni Afiş Yayınlandı!

Sony, Tom Holland'ın Spider-Man'ine ve ortaya çıkacak çeşitli çok yönlü kötü adamlara odaklanan Spider-Man: No Way Home için yeni bir poster yayınladı.

Benedict Cumberbatch'in Doctor Strange'i, Zendaya'nın MJ'si ve Demir Örümcek takımını giyen Holland ile posterin ortasında görünüyor. Sony Pictures'ın Japonya Twitter hesabı tarafından yayınlanan poster, geçtiğimiz hafta Spider-Man 3'ten Sandman'in (Thomas Haden Church) ve The Amazing Spider-Man'den Lizard'ın (Rhys Ifans) göründüğünü doğrulayan fragmanın arkasından geldi.

Daha önce ortaya çıktığı bildirilen üç kötü adam, Doctor Octopus (Alfred Molina), Green Goblin (Willem Dafoe), Electro (Jamie Foxx) ve Doc Ock da kol halinde de olsa posterde yer alıyor. Foxx ve Molina'nın No Way Home'da bir yıldan fazla bir süredir görünecekleri doğrulanmıştı. Dafoe'nun olup olmayacağı ise ilk fragmanda bir balkabağı bombası ve ikonik bir kıkırdama ile yoğun bir şekilde ima edildi. Afiş ayrıca, söz konusu Goblin'in gerçekten de maskesiz bir Dafoe olduğunu ve birçok kişinin belki de bir saniyeliğine fragmanda gördüğünü söylemesini doğruluyor.

Maalesef bu afiş de Tobey Maguire ve Andrew Garfield tarafından oynanan önceki Örümcek Adamların rollerine dair hala bir ipucu sunmuyor. Bu ölçekte bir filmi gizli tutmak her zaman kolay olmuyor. Fakat Sony, yeni Örümcek Adam filmiyle ilgili bazı detayları gizli tutmayı bu defa başarmış gibi görünüyor.

Jon Watts, önceki iki filmi de yazan Chris McKenna ve Erik Sommers tarafından yazılan bir senaryoya dayanan bu üçüncü filmi yöneten isim oldu. No Way Home, Spider-Man: Far From Home'un kaldığı yerden devam edecek ve Peter, Mysterio (Jake Gyllenhaal) tarafından tuzağa düşürüldüğü olaylardan adını temizlemeye çalışıyor. Strange'den yardım istemesiyle büyü geri teper ve kahramanların çözmesi gereken çok yönlü çılgınlığa neden olur.

Spider-Man: No Way Home 17 Aralık'ta vizyona giriyor. 

AFİŞ



Kübra Karasu