sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 05 Aralık 2021

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito’lu ‘’Twins 2’’ Geliyor!

Devam filminde Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito'ya Tracy Morgan eşlik edecek.

Arnold Schwarzenegger ve Danny DeVito'nun başrolünde bulunduğu 1988 yapımı kült komedi filmi Twins yıllar sonra izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İsminin Triplets olacağı açıklanan filmi yine Ivan Reitman yönetecek. Devam filminde ekibe da katılacak.



1988 tarihli Twins, bir genetik bilimcinin mükemmel çocuğu ortaya çıkarmak için yaptığı deney sonucunda dünyaya gelen ve birbirine hiç benzemeyen ikiz kardeşlerin yıllar sonra birbirlerini bulmasını anlatıyordu. İri yarıi yumuşak kalpli ve iyi eğitimli Julius (Arnold Schwarzenegger) ile ufak tefek, dalavereci ve kadın avcısı Vincent'ın (Danny DeVito), annelerini bulmak için uzun ve zoru bir yolculuğa çıkmasını konu edinen film, dünya çapında bir gişe başarısı elde etmişti.



Twins için bir devam filminin çekilmesi yıllardır konuşuluyordu. Hatta 2012 yılında, üçüncü kardeş olarak ekibe katılacak ismiin Eddie Murphy olduğu açıklanmıştı. Schwarzenneger, 2018 yılında filmin senaryosunun tamamlandığını duyurdu ancak yapım süreci bilinmeyen nedenlerle bir türlü başlamadı. Geçtiğimiz Eylül ayında ise devam filmi Triplets'in çekimlerinin 2022'de başlayacağını ve projeye katılan ismin Eddie Murphy değil, Tracy Morgan olacağını açıklandı.


Geçtiğimiz günlerde Forbes'a bir röportaj veren Danny DeVito, filmle ilgili olarak "Yıllar boyunca Ivan (Reitman) ve Arnold (Schwarzenegger) ile iletişimimi sürdürdüm ve bu benim için büyük bir zevk olacak. Bunu filmi yapmak için sabırsızlanıyorum. Biraz eğleneceğiz, filmde Tracy Morgan da var ve bunun için çok heyecanlıyım.” dedi.