sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Temmuz 2022

"Avatar: Suyun Yolu" Filminin Yeni Görüntüsü Nefes Kesen Sualtı Dünyasını Sergiliyor!

Avatar: The Way of Water'dan Empire Magazine'e özel olarak yeni bir görüntü yayınlandı.

Merakla beklenen Avatar 2'nin yeni görüntüsü izleyicilerin filmde deneyimleyecekleri nefes kesici sualtı görüntülerine yeni bir bakış sunuyor. Görüntü, Pandora okyanuslarının altında bir gülümsemeyle yüzen genç bir Na'vi'yi gözler önüne seriyor.

Karakter muhtemelen filmde yer alacak Jake Sully (Sam Worthington) ve Neytiri'nin (Zoe Saldaña) çocuklarından biri. İlk Avatar, özellikle Pandora'nın vahşi yaşamının spekülatif evrimsel tasarımı ve ayrıntılı dünya yapısıyla eleştirmenler ve izleyicilerden tam not almıştı. Görüntü, Avatar: The Way of Water'ın, hareket yakalama teknolojisi ve 3D film yapımındaki ilerlemesiyle övülen ve film yapımcılığının evriminde bir dönüm noktası haline gelen 2009'daki orijinal filmle karşılaştırıldığında görsel sıçramayı göstermede etkili bir iş çıkarıyor.

Avatar: The Way of Water, sualtı hareket yakalama teknolojisini ilk kullanan film olacağı için başlı başına bir dönüm noktası olacak. Yönetmen James Cameron, Empire Magazine'e yaptığı açıklamada, filmin yaklaşık üç saat süreceğini açıkladı.

13 yıllık geliştirme süreci nedeniyle uzun zamandır beklenen Avatar: The Way of Water 16 Aralık'ta sinemalarda!

İŞTE O KARE



Kübra Karasu