sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Kasım 2022

"Avatar: The Way of Water"ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

Avatar: The Way of Water'ın sinemalarda gösterime girmesine bir aydan az bir süre kaldı. Orijinal filmden bu yana geçen 13 yıl içinde, Jake ve Neytiri'nin birlikte bir aile kurması ve işleri yoluna koymaya çalışmasıyla birlikte işler büyük ölçüde değişti. İkili tanıdık bir tehdidin yükselişe geçmesiyle beraber, yer değiştirmek ve her yeri işgal eden insan tehdidine karşı yeniden mücadele etmek zorunda kalıcak. Filmden yayınlanan son fragman, James Cameron'ın destansı bilim kurgu dünyasını izleyicilerle buluşturuyor.

Pandora'nın merakla beklenen dönüşünü gösteren yeni görüntüler, izleyicileri Sully ailesiyle ve onları takip eden tüm tehlikelerle yeniden bir araya getiriyor. Bunların hepsi, Cameron'ın önümüzdeki yıllarda birden fazla devam filminde tekrar ziyaret etmek için gerçekten devasa bir dünya yaratma planlarının bir parçası. Filmin, teaserlarda görülen su yaşamıyla izleyicileri tanıştırması ve dört devam filmini kapsayan büyük bir hikayenin tohumlarını atması bekleniyor.

Film Worthington ve Saldaña'nın yanı sıra, Matt Gerald, Joel David Moore, CCH Pounder, Dileep Rao, Giovanni Ribisi, Stephen Lang ve Sigourney Weaver'ın da aralarında bulunduğu bir dizi oyuncu kadrosunu izleyiciyle buluşturacak. Yeni filmin kadrosunda ayrıca Kate Winslet, Cliff Curtis, Edie Falco, Michelle Yeoh, Jemaine Clement, Oona Chaplin ve Vin Diesel de yer alıyor.

Avatar: The Way of Water, 16 Aralık'ta sinemalarda gösterime girecek. 

Fragman


Kübra Karasu