sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Kasım 2022

"Avatar: The Way of Water"ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

13 yıllık gecikmelerden, yeni teknolojilerin geliştirilmesinden ve dört devam filminin vaadinden sonra, Avatar filmi ile başlayan ünlü seri nihayet Aralık ortasında devam filmiyle yeniden izleyiciyle buluşacak. Merakla beklenen Avatar: The Way of Water'ın yeni fragmanı geçtiğimiz gün yayınlandı.

Fragman, yaklaşan maceranın destansı ölçeğini gözler önüne seriyor. Bu kez bizi su tanklarında çekim yaparken prodüksiyona meydan okuyan bir sualtı dünyasına götürdüğü için seri daha da iddialı hale geldi.

Avatar: The Way of Water, James Cameron tarafından yönetildi. Yeni film, çıkış tarihleri ​​2028'e kadar olan dört filmden ilki olarak izleyiciyle buluşacak. Filmler arka arkaya çekilmiyor olsa da yapımcı Jon Landau bu ayın başlarında Avatar 4'ün ilk bölümünün “lojistik nedenlerle” çekildiğini doğruladı. Filmler sonuna kadar planlandığı için yapım ekibinin Avatar 4'te önceki filmlerle bağdaşacak bir sahneyi çekmek için büyük ölçekli bir seti parçalamadan önce kullanmaya karar verdi.

Avatar: The Way of Water'ın oyuncu kadrosunda Jake Sully rolünde Sam Worthington ve Neytiri rolünde Zoe Saldaña'nın yanı sıra Sigourney Weaver, Kate Winslet, Stephen Lang, Michelle Yeoh, Giovanni Ribisi, Edie Falco, CCH Pounder ve Oona Chaplin yer alıyor. 

Avatar: The Way of Water 16 Aralık'ta sinemalarda vizyona girecek. 

Fragman


Kübra Karasu