sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 27 Eylül 2021

Barbara Broccoli, Yeni James Bond'un Kim Olacağının 2022'ye Kadar Tartışılmayacağını Söyledi!

Daniel Craig'i son kez James Bond olarak izleyeceğimiz No Time To Die vizyona girmek için gün sayarken yeni bir tartışma konusu alevlendi: "Artık James Bond kim olacak?" Ama ikonik casusun uzun süredir koruyucuları olan James Bond yapımcıları Barbara Broccoli ve Michael G. Wilson, Daniel Craig'in yerini alacak ismi 2022'ye kadar konuşmak istemediklerini açıkladı.

BBC Radio 4'ün popüler Today programında yapılan bir röportajda, Bond ekibine Craig'in 007'sinin yerini kimin alabileceğine karar verip vermedikleri soruldu. Soruya direkt "Hayır" yanıtını veren Broccoli, bunu hiç düşünmediklerini söyledi. No Time To Die'ın çıkışına odaklandıklarını ifade eden yapımcı, "Gelecek yıl geleceği düşünmeye başlayacağız.” açıklamasını yaptı.



“Ona bu rolü oynamasını sağladığımız için çok, çok şanslıyız.” diyen Broccoli, “Bunu yapmak konusunda isteksiz olduğunu görebiliyorduk çünkü bunun hayatını değiştireceğini biliyordu, ki açıkça değişti. Hayatını değiştirdi, ama onu değişmedi. Franchise ile yapmamızı sağlayan şey, Bond'un duygusal yaşamını gerçekten keşfetmek ve Bond karakterinde meydana gelen kişiye, karmaşıklığa ve çatışmalara girmekti.” ifadelerini kullandı.

Daniel Craig, uzun soluklu seride 15 yıl James Bond'u canlandırdı. Henüz son filmi izleyiciyle buluşmadan yeni James Bond'un kim olacağı tartışılmaya başlandı ve yapımcılar şuan bunu düşünmeseler de bu tartışmalar devam ediyor. En güçlü adaylar arasında ise Tom Hardy, Regé-Jean Page, James Norton, Luke Evans, Idris Elba ve Henry Cavill yer alıyor. Daniel Craig ise bu konuyla ilgili sadece James Bond'u bir kadının oynamaması gerektiğini söylemişti. Haberin detayları için tıklayınız.

Yeni James Bond kim olur bilinmez fakat Daniel Craig'i son kez Bond olarak izlemek isteyenler için No Time to Die, 1 Ekim'de vizyona girecek.

Kübra Karasu