sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 20 Kasım 2021

Başrol Letitia Wright’in Yaralanması Nedeniyle ‘’Black Panther 2’’ Seti Durduruldu!

Filmin başrol oyuncularından Letitia Wright’ın sette yaralanması prodüksiyonun 2022’ye ertelenmesine neden oldu.

Black Panther 2 çekimleri durduruldu. Filmin başrol oyuncuları arasında yer alan ve Shuri karakterini canlandıran Letitia Wright, sette yaralandı. Kritik bir omuz kırığı oluşan ve sarıntı geçiren oyuncu kendine gelene kadar sete ara verildi.

Çekimleri geçen haziran ayının sonunda başlayan yapımla ilgili ne yazık ki üzücü bir haber geldi. Filmin başrolleri arasında yer alan ve Kral T’Challa’nın zeki kardeli Shuri’yi canlandıran Letitia Wright sette geçen ağustos ayında bir kaza geçirdi. İlk başta önemsiz gibi gözükse de, ne yazık ki ciddi bir omuz kırığı ve buna bağlı sarsıntı geçirdiği de daha sonrasında ortaya çıktı. Bu nedenle filmin prodüksiyonuna ara verildi. Şu an için prodüksiyona yeniden ne zaman başlayacağı kesin olarak bilinmese de, tarih olarak Ocak 2022 işaret ediliyor.



Marvel Studios başkanı Kevin Feige, Louis D’Esposito ve Nate Moore ile ekibe yolladığı bir mesajda şunları belirtti:

“Bir pandeminin ortasında bu ölçekte bir prodüksiyon yürütmek kolay bir iş değil ve sizler süreç boyunca oldukça gayretli ve profesyonel kaldınız. Ayrıca hepinizin bildiği gibi Letitia, ağustos ayında sette ürkütücü bir kaza geçirdi. Bu durum işimizde güvenliğin her zaman en önemli şey olduğunun bir hatırlatıcısıydı. Başlangıçta küçük yaralanmalar olduğunu düşünüyorduk. Fakat Letitia’nın kritik bir omuz kırığı ve ciddi yan etkileri olan bir sarsıntı geçirdiği, durumun düşündüğümüzden çok daha ciddi olduğu ortaya çıktı. Acılı bir süreç oldu. Letitia, doktorları ve ailesinin desteğiyle evine döndü.

Çekimlerimizi, oyuncumuzun iyileşmesi için gereken zamana sahip olacak şekilde ayarladık. Ancak Shuri olmadan yapabileceğimiz çok şey var! Ayrıca sete geri dönmek için yaptığı her şey için Letitia’ya teşekkür etmek istiyoruz. Bu rolü ne kadar sevdiğini, uzakta olmasının onun için ne kadar zor olduğunu ve olabildiğince çabuk iyileşmek için ne kadar sıkı çalıştığını biliyoruz. Dönüşünü dört gözle bekliyoruz ve hep birlikte daha güçlü döneceğimizi biliyoruz.”