sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Aralık 2021

Beklenen Gün Geldi: The Matrix Resurrections Yarın Vizyona Giriyor!

Matrix efsanesi tam 20 yıl aradan sonra yarın yeniden sinemalarda izleyiciyle buluşacak.

The Matrix Resurrections yani Matrix serisinin 4. ve son filmi, önceki üç filmi yöneten Wachowski kardeşlerden biri olan Lana Wachowski tarafından yazıldı ve yönetildi. Wachowski filmi David Mitchell & Aleksander Hemon ile birlikte kaleme aldı.

Matrix'in efsanevi yıldızları Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss, ikonik rolleri Neo ve Trinity olarak son kez karşımıza çıkacak. Herkesin bildiği gibi serinin ilk 3 filminde Morpheus karakterine Laurence Fishburne hayat vermişti. Fishburne yeni filmde yer almayacağını bildirmesinin ardından yeni Morpheus’umuz son dönemin yükselen isimlerinden Yahya Abdul-Mateen II oldu.



The Matrix: Resurrections'ta Neo ve Trinity dışında Niobe olarak Jada Pinkett Smith, The Merovingian olarak Lambert Wilson ve Ajan Johnson olarak Daniel Bernhardt da yeniden izleyici karşısına geçecek. Yahya Abdul-Mateen II ile birlikte; Andrew Caldwell, Priyanka Chopra, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Ellen Hollman, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Christina Ricci, Max Riemelt ve Brian J. Smith de seride ilk kez izleyiciyle buluşacak isimlerden.

The Matrix Resurrections ile ilgili neredeyse tüm gelişmeleri yaptığımız haberlerle okurlarla buluşturmaya çalıştık. Şimdi unutulmaz serinin son filmiyle, tüm sorularımızın yanıtını sinemada alma vakti.

The Matrix Resurrections'ın Resmi Özeti:

İki gerçekliğin olduğu bir dünyada -günlük hayat ve arkasında yatanlar- Thomas Anderson bir kez daha beyaz tavşanı izlemeyi seçmek zorunda kalacak. Seçim, bir yanılsama olsa da her zamankinden daha güçlü, daha güvenli ve daha tehlikeli olan Matrix'e girip çıkmanın tek yoludur.

Fragman


Kübra Karasu