sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Mart 2023

Ben Affleck Başrollü Robert Rodriguez İmzalı "Hypnotic" Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Robert Rodriguez'in yeni filmi Hypnotic'in, SXSW Festivali'nde filmin yapım aşamasındaki bir kesitinin gösterildiği sürpriz gösteriminin ardından vizyon tarihi açıklandı.

Başrolünü Ben Affleck'in üstleneceği Hypnotic, festivalde pazar akşamı izleyiciyle buluştuğunda olumlu eleştiriler alarak senaryodan beyaz perdeye uzanan zorlu yolculuğunda iniş çıkışlar yaşayan prodüksiyona güzel bir ivme kazandırdı. 

2000'den fazla ekranda gösterime girecek Hypnotic'in Amerika vizyon tarihi 12 Mayıs 2023 olarak açıklandı. Ocak ayında Türkiye'de 25 Ekim 2024'te vizyona gireceği açıklanan filmin vizyon tarihinin öne çekilip çekilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.



Film, en çok Sin City, El Mariachi ve Spy Kids serilerindeki çalışmalarıyla tanınan ve yakın zamanda Disney ve Lucasfilm ile The Mandalorian ve The Book of Boba Fett'de çalışan Rodriguez için bir tutku projesi. Yönetmen, yaklaşık yirmi yıldır 70 milyon dolarlık proje üzerinde çalışıyor ve projenin çekimlerinin üç farklı kez kapatıldığı, ayrıca COVID nedeniyle tarihinin ertelendiği ve bir sigorta davasına karıştığı biliniyor.

Filmde Affleck, kayıp kızıyla gizemli bir şekilde bağlantılı bir dizi gerçeği çarpıtan suçu araştırırken kendisini bir tavşan deliğinden aşağı doğru dönerken bulan bir dedektif olarak karşımıza çıkıyor. Yetenekli bir medyumun yardımıyla, kızını bulmanın anahtarının elinde olduğuna inandığı ölümcül bir hayalet tarafından takip edilir. Yardımcı oyuncular arasında Alice Braga, JD Pardo, Hala Finley, Dayo Okeniyi, Jeff Fahey, Jackie Earle Haley ve William Fichtner yer alıyor.

Kübra Karasu