sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 20 Ocak 2022

Bilim Kurgu Felaket Filmi "Moonfall"un IMAX Posteri Yayınlandı!

Ünlü yönetmen Roland Emmerich, adeta felaket filmlerinin ustası. 2012 filmine de imzasını atan yönetmen, destansı bir IMAX çıkışı için hazırlanan en yeni filmi Moonfall ile aynı çizgiden ilerlemeye devam ediyor. Filmin IMAX çıkış duyurusunun yanı sıra Lionsgate film için özel IMAX posterini de yayınladı.

Destansı bilim kurgu filmi Şubat ayı başlarında gösterime girecek. Lionsgate'in Dünya Çapında Dağıtım Başkanı David Spitz, filmi yeniden düzenleyip IMAX'te de yayınlama seçeneği konusunda, “Roland Emmerich, yalnızca IMAX salonlarında deneyimlendiğinde izleyiciler için zenginleşen muhteşem, efektlere dayalı eğlence etkinlikleri yaratma konusunda usta. " açıklamasını yaptı.

Moonfall'ın destansı kıyamet hikayesi göz önüne alındığında, IMAX kesinlikle film için mükemmel bir seçim. Moonfall, Oscar ödüllü Halle Berry'nin canlandırdığı eski astronot Jo Fowler'ın yanı sıra eski iş arkadaşı Brian Harper (Patrick Wilson) ve John Bradley'i de (önceden Game of Thrones'ta Samwell Tarly olarak rol almış) karşımıza çıkaracak. Ekip Ay'ı dünyanın etrafındaki yörüngesinden çıkaran güçten dünyayı kurtarmak için çalışacak. Beklenmedik bir grup kahraman, uzaya doğru yol almak zorunda kalacak. Ancak aya giden yolu bulduklarında, bunun göründüğü gibi olmadığını anlayacaklar. Bu sırada Ay, Dünya'ya doğru düşmeye devam ediyor olacak.

Filmin senaryosunu Harald Kloser ve Spenser Cohen ile birlikte yönetmen Emmerich kaleme aldı. Moonfall'un yapımcılığını Harald Kloser ve Roland Emmerich üstleniyor.

Berry, Wilson ve Houseman ile birlikte filmde Michael Peña, Charlie Plummer, Kelly Yu, Eme Ikwuakor, Carolina Bartczak ve Donald Sutherland da yer alıyor. 

Yeni IMAX posteri, ayın fonunda bir ışık huzmesinin altında diz çökmüş bir astronot gösteriyor. Moonfall, 4 Şubat 2022'de sinemalarda ve IMAX'te vizyona girecek.

Afiş


Kübra Karasu