sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ekim 2021

Bill Murray, Marvel Evrenine Dahil Oldu!

Bill Murray, Marvel Evrenine Dahil Oldu!

Usta Oyuncu Bill Murray, Marvel Sinematik Evreni'ne katıldı. Oyuncu, "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" filminde rol aldığını açıkladı.


"Bugün Aslında Dündü" ve "Hayalet Avcıları" gibi ikonik filmlerle tanınan oyuncu Bill Murray, Marvel Sinematik Evreni'ne katıldığını duyurdu. Murray, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine verdiği demeçte Marvel’ın karınca adamı Ant-Man’in yeni filmi "Ant-Man and the Wasp: Quantumania"da rol aldığını açıkladı.



Filmde küçük bir rol ile yer aldığını belirti. Marvel evrenine sıcak bakmadığını daha önce dile getiren Murray konuyla alakalı şunları şöyledi: “Böyle bir projede yer almama şaşıran insanlar bunun sebebini merak ediyor tabii. Benim içinse her şey basit, filmin yönetmeni Peyton Reed’i tanıyorum ve sevdiğim bir isim. Reed, nüktedan ve mütevazı bir insan, bir yönetmende arayacağınız her şeye sahip. Bu sebeple, normalde böyle büyük çaplı çizgi roman uyarlamalarıyla pek ilgilenmeyen bir oyuncu olsam da projede yer almayı kabul ettim”.

Filmde aynı zamanda Paul Rudd, Ant-Man rolüyle, Evangeline Lilly ise Hope van Dyne rolüyle geri dönüyor. Filmin oyuncu kadrosunda ikilinin yanı sıra Michael Dough, Michelle Pfeiffer, Jonathan Majors gibi isimler yer alıyor.

Bill Murray’in "Ant-Man and the Wasp: Quantumania" hangi rolde yer alacağı şimdilik bilinmiyor.

Film, 28 Temmuz 2023’te vizyona girecek.