sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 05 Aralık 2022

"Black Adam" Dünya Çapında 384 Milyon Dolar Hasılatı Aştı!

Warner Bros. ve DC Films imzalı Black Adam, gişede altı haftayı tamamladı ve şu anda yedinci haftasının ortasında. Hafta sonu boyunca film, 74 pazardan tahmini olarak 2,7 milyon dolar toplayarak Black Adam'ın toplam küresel hasılatını 384 milyon dolara çıkardı. Black Adam, bu hafta sonu Japonya'da da vizyona girdi.

Black Adam, bazı açılardan Dwayne Johnson'ın kariyerinin doruk noktası olduğunu kanıtlıyor. Black Adam, bir başrol oyuncusu olarak Johnson'ın Amerika gişesindeki en büyük açılışıydı. Film Türkiye'de ise yarım milyonu aşkın kişi tarafından sinemalarda seyredilerek ₺29.789.392 hasılat elde etti.



Ayrıca film toplam 366 milyon dolar kazandıran diğer DC Comics uyarlaması Shazam!'ın dünya çapındaki hasılatını da geride bıraktı. Ancak 15 yıldır yapım aşamasında olan proje, 150 milyon doların üzerindeki bir bütçeye sahip olduğu söylenen bir serinin beklentilerini tam anlamıyla karşılayamadı.

Filmde Johnson'ın yanı sıra Pierce Brosnan, Noah Centineo, Aldis Hodge, Quintessa Swindell ve Sarah Shahi de yer alıyor. Black Adam, şu anda sinemalarda!

Kübra Karasu