sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 31 Ekim 2022

"Black Adam" Küresel Gişede 250 Milyon Doları Aştı!

DC Comics'in yeni anti-kahraman filmi Black Adam dünya çapında gişede toplam 250 milyon doları aşmayı başardı.

Dwayne Johnson'ın başrol oynadığı film, ikinci haftasında Fransa, Hollanda, Türkiye, Almanya, Danimarka ve Birleşik Krallık dahil olmak üzere 76 pazardan tahmini 39 milyon dolar kazanarak uluslararası anlamda hit olmayı başardı.



Dwayne Johnson'ın kariyerinde Black Adam, 100 milyon doları aşan 18. filmi oldu. Adam Sztykiel, Rory Haines ve Sohrab Noshirvani'nin senaryosuna dayanan Jaume Collet-Serra'nın yönettiği Black Adam, tanrıların güçlerini alan Kadim Kahndaq'tan Teth Adam'ın hikayesini anlatıyor. Ancak edindiği yetenekleri intikam için kullandıktan sonra Black Adam'a dönüşür. Yaklaşık 5.000 yıl sonra, Kara Adam tanrısal bir varlığa dönüşür ama hala her zamanki gibi intikam peşindedir.

Johnson'a ek olarak filmde, Atom Smasher rolünde Noah Centineo, Doctor Fate rolünde Pierce Brosnan, Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Hawkman rolünde Aldis Hodge karşımıza çıkıyor. Diğer oyuncular arasında Isis rolünde Sarah Shahi, Sabbac rolünde Marwan Kenzari, Karim rolünde Mohammed Amer ve Amon Tomaz rolünde Bodhi Sabongui yer alıyor.

Black Adam şimdi sinemalarda!

Kübra Karasu