sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 10 Kasım 2022

"Black Panther 3" mü Geliyor? Marvel Studios Başkanı "Bu Karakterler Devam Etmeyi Hak Ediyor" Dedi!

2018'de gişe rekorları kıran Black Panther'in devam filmi Black Panther: Wakanda Forever , Kral T'Challa'nın yasını tutan Wakanda halkını izleyiciyle buluşturacak. Başrol oyuncusu Chadwick Boseman'ın ölümünden sonra gerçek hayattaki yaşanan durumdan ilham alınarak Black Panther senaryosu da değiştirilmiş oldu. Ryan Coogler ve Joe Robert Cole hikayeyi ve karakterleri yeniden şekillendirmeye karar vererek merhum oyuncuya saygı duruşunda bulunuyor.



Ironheart serisi gibi yan ürünlerin yapımı tamamlandı ancak 2023 sonbaharına kadar çıkması beklenmiyor ve adı açıklanmayan bir Wakanda yan ürünü için de çalışmalar başladı. Variety ile yaptığı bir röportajda, stüdyonun seriyi üçlemeye çevirmek için herhangi bir planı olup olmadığı sorulduğunda Feige, Coogler ile üçüncü bir Black Panter filmi hakkında görüşmeleri olduğunu ve fikirlerin konuşulduğunu açıkladı. 

Feige, Coogler olmadan çalışmanın tercih olmayacağını da açıkladı. Ancak, Black Panther 3'ü resmi olarak devreye almadan önce stüdyonun yeni filmin izleyiciler tarafından nasıl karşılanacağını görmek için beklediğini söyledi.

Black Panther: Wakanda Forever 11 Kasım'da vizyona girecek. Olası bir üçüncü film için yeni gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu