sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Mayıs 2022

Brad Pitt Başrollü Aksiyon Filmi "Bullet Train"in Vizyon Tarihi Üçüncü Kez Ertelendi!

Başrolünde Brad Pitt'in yer aldığı aksiyon filmi Bullet Train'in vizyon tarihi 29 Temmuz'dan bir hafta sonraya ertelendi.

Film, Kōtarō Isaka imzalı Japon romanı Maria Beetle'e dayanıyor. Bullet Train filminde Brad Pitt'i, deneyimli bir suikastçı olan Ladybug olarak izleyeceğiz.

Ladybug, Tokyo'dan Morioka'ya seyahat eden bir hızlı trendeki evrak çantasını almakla görevlidir. Fakat trendeki tek eğitimli katilin o olmadığı ve birçok suikastçının da aynı davanın peşinde olduğu çabucak ortaya çıkar. Herkesin bu zorlu yolculukta hayatta kalmak için savaşması gerekecek.



Bullet Train, vizyona girme süresinde pek çok gecikme yaşadı. Önce Nisan 2022'de vizyona girmesi planlanan film, 15 Temmuz'a ertelendi. Ardından Mart ayında filmin bir kez daha erteleneceği açıklandı ve 29 Temmuz'a ertelendi. Şimdi ise bir hafta sonraya ertelenerek filmin yeni vizyon tarihi 5 Ağustos 2022 olarak açıklandı.

Bullet Train, John Wick'in yanı sıra Deadpool 2, Atomic Blonde ve Hobbs & Shaw'ın ortak yönetmeni olan David Leitch tarafından yönetildi. Senaryo Zak Olkewicz tarafından uyarlandı. Leitch aynı zamanda Kelly McCormick ve Antoine Fuqua ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor ve filmin yürütücü yapımcıları arasında Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O'Connor ve Kat Samick yer alıyor.

Kübra Karasu