sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Fragmanları 03 Mart 2022

Brad Pitt Başrollü "Bullet Train" Filminden Fragman!

Başrollerini Brad Pitt ve Sandra Bullock'un paylaştığı, merakla beklenen Bullet Train'in yeni fragmanı izleyiciyle buluştu.

Bullet Train, Kōtarō Isaka'nın aynı adlı en çok satan Japon romanından esinlendi. Film, Tokyo'dan Morioka'ya giden bir hızlı trenin içinde geçiyor.

Filmin yönetmeni David Leitch, son on yılda gişe rekorları kıran John Wick serisinin de ortak yönetmenliğini yapmasıyla tanınıyor. Bullet Train'in yıldızlarla dolu kadrosunda Pitt ve Bullock dışında Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada, Masi Oka ve Bad Bunny de yer alıyor.

Pitt filmde, hızlı trendeki baş suikastçi Ladybug'ı oynayacak. King is Prince, psikopat doğasını masum bir kız öğrenci görüntüsü arkasına saklayan başka bir katil. Taylor-Johnson ve Tyree Henry, birlikte çalışan ikiz suikastçı Tangerine ve Lemon karakterlerini oynayacak.

David Leitch, Zak Olkewicz'in yazdığı bir senaryodan filmi yönetiyor. Leitch aynı zamanda Kelly McCormick ve Antoine Fuqua ile birlikte filmin yapımcılığını üstleniyor ve filmin yürütücü yapımcıları arasında Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O'Connor ve Kat Samick de yer alıyor.

Bullet Train 15 Temmuz'da vizyona girecek.

Fragman


Kübra Karasu