sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Haziran 2022

Brad Pitt Başrollü "Bullet Train" Filminin Karakter Posterleri Filmin Suikastçılarını Tanıtıyor!

Bullet Train'in karakter posterleri filmin birbirinden farklı suikastçılarını tanıtıyor.

Film, şanssız bir suikastçının hızlı trenden bir evrak çantasını almak için yaptığı görünüşte basit bir görevi konu alsa da ne yazık ki trende başka uluslararası suikastçılar da vardır. Yeni karakter posterlerinde de bu suikastçıları ayrıntılı inceleyebiliyoruz.

Yeni karakter posterlerinin ilki, beyaz bir zemine karşı bir evrak çantası tutan deneyimli bir suikastçı olan baş karakter Ladybug'ı (Brad Pitt) gösteriyor. Karakterin adıyla eşleşen uğur böceği posterin her yerinde geziniyor. Diğer karakterlerin hepsinde de aynı temada tasarım yapılmış. Her karakterin ismiyle ilişkili figürleri arka fonda görebiliyoruz. 

Tek bir mekanda bir araya gelen bu rengarenk suikastçılar, şık takım elbiselerden maskot kıyafetlerine kadar uzanan kendine özgü tarzlarıyla gerçekten izlenmeye değer ilginç bir grup olarak öne çıkıyor. 

Kōtarō Isaka'nın aynı adlı 2010 romanından uyarlanan Bullet Train, neredeyse tamamen birbirine bağlı beş suikastçının bireysel görevler için bir araya geldiği yüksek hızlı bir hızlı tren üzerinde geçiyor. John Wick yardımcı yönetmeni ve Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch, filmin yönetmen koltuğunda oturan isim.

Filmin kadrosunda Brad Pitt'e Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Sandra Bullock, Michael Shannon, Logan Lerman, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada, Masi Oka gibi isimler eşlik ediyor. Leitch'in yönettiği filmin senaryosunu Zak Olkewicz kaleme aldı. Leitch, Kelly McCormick ve Antoine Fuqua ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O'Connor ve Kat Samick yönetici yapımcılar olarak görev yaptı.

Bullet Train 5 Ağustos'ta yalnızca sinemalarda!

Karakter Posterleri













Kübra Karasu