sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 02 Haziran 2022

Brad Pitt Başrollü Merakla Beklenen "Bullet Train"in Afişi Yayınlandı!

Bullet Train'in efsane oyuncu kadrosu yayınlanan yepyeni afişiyle sergilendi.

Brad Pitt başrollü merakla beklenen roman uyarlaması Bullet Train, şanssız bir suikastçının hızlı trenden bir evrak çantasını almak için yaptığı görünüşte basit bir görevi konu alıyor. Ne yazık ki trende başka uluslararası suikastçılar da vardır ve hepsi yeni afişte bize göz kırpıyor. 

Afişte, karakter kadrosunun çeşitli ve renkli doğasını vurgulanmış. Tek bir mekanda bir araya gelen bu rengarenk suikastçılar, şık takım elbiselerden maskot kıyafetlerine kadar uzanan kendine özgü tarzlarıyla gerçekten izlenmeye değer ilginç bir grup olarak öne çıkıyor. Bu karakterlerin kim olduğu ve evrak çantasını kimin kapacağını görmek eğlenceli olacak. 

Kōtarō Isaka'nın aynı adlı 2010 romanından uyarlanan Bullet Train, neredeyse tamamen birbirine bağlı beş suikastçının bireysel görevler için bir araya geldiği yüksek hızlı bir hızlı tren üzerinde geçiyor. John Wick yardımcı yönetmeni ve Deadpool 2'nin yönetmeni David Leitch, filmin yönetmen koltuğunda oturan isim.

Brad Pitt'i Bad Bunny rolünde izleyeceğimiz filmde karşımıza çıkacaklar arasında Joey King, Andrew Koji, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Sandra Bullock, Michael Shannon, Logan Lerman, Aaron Taylor-Johnson, Hiroyuki Sanada, Masi Oka gibi isimler yer alıyor. Leitch'in yönettiği filmin senaryosunu Zak Olkewicz kaleme aldı. Leitch, Kelly McCormick ve Antoine Fuqua ile birlikte filmin yapımcılığını da üstleniyor. Ryosuke Saegusa, Yuma Terada, Brent O'Connor ve Kat Samick yönetici yapımcılar olarak görev yaptı.

Bullet Train, 5 Ağustos'ta sinemalarda!

Afiş



Kübra Karasu