sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 29 Ekim 2021

Bruce Willis'in Yeni Aksiyon Gerilim Filmi "Deadlock"dan Fragman!

Deadlock'ın fragmanı Bruce Willis'i, oğlunun polis tarafından öldürülmesinin ardından bir enerji santralini rehin almayı seçerek aranan bir suçlu olan Ron Whitlock olarak ilk kez karşımıza çıkardı.

Deadlock ayrıca Patrick Muldoon'u, Whitlock'un intikam olarak tüm kasabayı sular altında bırakma girişimiyle savaşmaya çalışan Mack Karr adlı emekli bir ordu korucusu olarak karşımıza çıkaracak. Film Jared Cohn ve Cam Cannon tarafından yazıldı ve Cohn tarafından yönetildi. 



Filmde Ron Whitlock, oğlunun bir polis baskınında öldürüldüğünü öğrendiğinde oğlunun kaybını anlatmak için kapısına gelen her iki memuru da öldürür. İntikam almak için bütün kasabayı onunla birlikte alaşağı etmeyi planlar. Bruce Willis'in aksiyon güçlerini Muldoon'un oyunculuk becerileriyle birleştiren bu film kesinlikle Willis aksiyon türüne harika bir giriş olacak.

Zor Ölüm veya Rian Johnson'ın Looper'ı gibi filmler olsun hep Bruce Willis'i bir aksiyon yıldızı olarak tanıdık. Deadlock hakkında ilginç olan şey Willis'i bu kez kötü adam olarak karşımıza çıkaracak olması.

Fragman


Kübra Karasu