sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 26 Eylül 2022

Bryce Dallas Howard'ın "Jurassic World: Dominion"dan Kamera Arkası Görüntüsü Yayınlandı!

Jurassic World Dominion, bu yıl milyar dolarlık filmler arasına girmeyi başardı. Filmde Claire Dearing'i oynayan Bryce Dallas Howard bu başarıyı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kutladı.

Bryce Dallas Howard, kamera arkası fotoğrafıyla birlikte filmin küresel gişede 1 milyar doları geçtiği haberinin ardından Jurassic Park serisinin hayranlarına minnettarlığını dile getirdi. Howard, bir dilophosaurus'un önünde poz verdiğini gösteren resmi Twitter hesabından hayranlarıyla paylaştı. Filmi ve diğer Jurassic World filmlerini destekledikleri için hayranlarına "bir milyar öpücük" ile teşekkür etti. 
 


Jurassic World Dominion, Jurassic World: Fallen Kingdom'da Isla Nublar'ın yıkılmasından dört yıl sonrayı konu aldı. Hem etobur hem de otobur olan dinozorlar, artık kırılgan bir ekosistemde insanlarla yan yana yaşıyordu.

Filmde Owen Grady'yi oynayan Chris Pratt; Claire Dearing'i oynayan Howard; Kayla Watts'ı oynayan DeWanda Wise; Ramsay Cole'u oynayan Mamoudou Athie; Soyona Santos'u oynayan Dichen Lachman; Rainn Delacourt'u oynayan Scott Haze; Dr. Lewis Dodgson'ı oynayan Campbell Scott; B.D. Dr. Henry Wu'yu oynayan Wong; Franklin Webb'i oynayan Adalet Smith; Zia Rodriguez'i oynayan Daniella Pineda; ve Barry'yi oynayan Omar Sy izleyiciyle buluştu. Hayranlar ayrıca en sevdikleri karakterler Dr. Alan Grant (Sam Neill), Dr. Ellie Sattler (Laura Dern) ve Dr. Ian Malcolm'u (Jeff Goldblum) da yeniden izledi.

Kübra Karasu