sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 30 Eylül 2021

Bu Yıl 2 İddialı Filme İmza Atan Ridley Scott, "Gladiator"ın Devam Filmi Hakkında Konuştu!

Ridley Scott bu yıl, birbirinden iddialı iki büyük filme daha imzasını attı: The Last Duel ve House of Gucci. Ama şimdiden bir sonraki iddialı filmi için çalışmalara başlamak istiyor gibi görünüyor.

Empire ile yaptığı bir röportajda Ridley Scott, Joaquin Phoenix liderliğindeki Napoleon Bonapart tarihi filmi "Kitbag"i çektikten sonra Gladiator'ın merakla beklenen devam filmi üzerinde çalışacağını doğruladı. Ünlü yönetmen konuyla ilgili, “Şimdiden bir sonraki Gladiator'ü yazmaya başlayacağım. Bu yüzden Napoleon'u bitirdiğimde Gladiator de başlamaya hazır olacak." dedi.



Söylentiler Kitbag'in 2023'te çıkabileceğini gösteriyor. Bu da aslında Gladiator devam filminin büyük bir olasılıkla 2024'ten sonra izleyiciyle buluşacağı anlamına geliyor. Gladiator 2, bir süredir yapım aşamasında. Deadline ilk olarak Scott'ın 2018'de projeyi ilerlettiğini bildirmişti.

İlk duyurudan bu yana Scott, The Last Duel ve House of Gucci ile meşgul olmanın yanı sıra The Passage, A Christmas Carol ve Raised by Wolves gibi bir dizi televizyon programının yapımcılığını da üstlendi. Kitbag, bu yılın başlarında Apple TV+ tarafından alındı ve Apple, Scott'ın tutku projesini hem finanse etmeyi hem de üretmeye yardım etmeyi kabul etti. Filmin yapımına 2022'nin başlarında başlanacak.

Kübra Karasu