sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2022

Cailee Spaeny, Yeni "Alien" Filminde Başrol Oynamak için Görüşüyor!

Son yıllarda geri dönen birçok klasik korku serisi var. Yakında Alien, Don't Breathe'den Fede Álvarez'in yazıp yönettiği bir filmle bu listeye katılacak. Bu yılın başlarında geliştirilmekte olduğu bildirildiğinden bu projeyle ilgili pek fazla detay açıklanmamıştı. Şimdi ise film, yıldızını bulmuş gibi görünüyor. Deadline'ın haberine göre, Cailee Spaeny yeni filmde başrol oynamak için görüşmelerde bulunuyor.

Seri, yıllar içinde Ridley Scott'ın orijinal filminin "perili ev" havasından James Cameron'ın yönettiği devam filmi Aliens'ın daha aksiyon-korku odağına kadar birçok kimliğe sahip oldu. Ancak Álvarez'in kendi geçmişi göz önüne alındığında, filmin ana odağının korku olacağı düşünülebilir. Yönetmen son on yılını Evil Dead ve Don't Breathe gibi başyapıtlarla korku türünü yeniden şekillendirmekle geçirdi. 



Cailee Spaeny, izleyiciler tarafından tanınmıyor olabilir, ancak The Craft: Legacy, Bad Times at the El Royale ve Pacific Rim Uprising gibi popüler filmlerde rol aldı. Filmde Spaeny'nin kimi oynayacağına dair bir haber yok ancak hem Alien serisi hem de Álvarez inanılmaz kadın karakterleriyle tanınıyor. 

Spaeny'nin filme katılımı henüz bitmiş bir anlaşma olmasa da Álvarez ve yapımcılar bu konuyla ilgili birkaç kez görüşme yaptı. 2023'ün başlarında filmin çekimleri başlayabilir. 

Kübra Karasu