sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Temmuz 2022

Casper Van Dien Başrollü Aksiyon Filmi "Hunt Club"ın Kadrosuna İki Yeni İsim!

Deadline'ın haberine göre Mena Suvari ve Mickey Rourke, Elizabeth Blake-Thomas'ın yeni filmi Hunt Club'ın kadrosuna dahil oldu.

American Beauty yıldızı Mena Suvari ve Mickey Rourke'un yeni dahil olduğu Hunt Club'ın başrolünde Casper Van Dien yer alıyor. Filmin kadrosunda ayrıca Maya Stojan, Will Peltz ve Jessica Belkin gibi isimler de yer alıyor. .

Hunt Club, av yarışmasını kazanırlarsa 100.000 $ nakit ödül vaadiyle kadınları özel adalarına çeken bir grup erkek avcı arkadaşı konu alırken hayatta kalma ve intikam hikayelerini harmanlayacak. Ancak geldiklerinde, kadınlar avcıların göründükleri kişi olmadığını ve spor için avlananların kendileri olduğunu anlarlar. Erkekler bunu pek çok kez aksatmadan yapmış olsalar da en son getirdikleri grupla büyük bir hata yaparlar. Üç kadın savaşmadan yıkılmaz ve erkekler yaptıklarının bedelini öder.


Mena Suvari - American Beauty

Kanadalı yıldız David Lipper ve John F. Saunders, Lipper'ın ortağı Robert A. Daly Jr.'ın Latigo Films şirketi aracılığıyla yapımcılığa katılmasıyla birlikte filmi kaleme aldı. Onlara yapımcı olarak Mark Lester, Keli Price ve Kipp Tribble eşlik ediyor. Kimberly Hines ise filmin baş yapımcısı olarak görev yapıyor.

Hunt Club'ın vizyon tarihi henüz açıklanmadıç

Kübra Karasu