sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 08 Ekim 2021

Cate Blanchett Başrollü "Nightmare Alley" için "Knives Out" Bestecisi Nathan Johnson Çalışacak!

Guillermo del Toro, son filmi Nightmare Alley'i bestelemek için yeni bestecisini buldu. Variety'ye göre, zamanlama çakışmaları nedeniyle Alexandre Desplat prodüksiyondan ayrılıyor ve onun yerine projeye Knives Out bestecisi Nathan Johnson katılıyor.

Del Toro ile yaptığı son işbirlikleri göz önüne alındığında, Desplat'ın ayrılışını görmek biraz şaşırtıcı. Desplat, del Toro'nun En İyi Film kazananı The Shape of Water'ın ardından del Toro'nun klasik Pinokyo hikayesini daha acımasız bir şekilde ele alması için bir kez daha onunla birlikte çalışmaya karar verdi. Gecikmeler ve devam eden pandemi, Desplat'ın üretim için Fransa'da buluşabilmesini engellemiş görünüyor. Desplat aynı zamanda Wes Anderson'la The French Dispatch için de çalıştı.



Nathan Johnson, Alexandre Desplat kadar bir besteci olarak ödüllendirilmese de, Knives Out'tan Looper'a birçok film için oldukça farklı, ancak tanınabilir ve derinden uyan parçalar çıkararak harikalar yarattı. Şimdi, Rian Johnson'ın cinayet gizemi boğuşmasıyla yaptığı son çalışmaları göz önüne alındığında mükemmel bir uyum gibi görünen del Toro'nun yaklaşan kanlı kara filmi üzerinde çalışma şansına sahip olacak. Hollywood yıldızlarıyla dolu bir filme eklemek için başka bir güçlü yetenek.

Nightmare Alley, 1946'da aynı adlı romanın modern bir uyarlaması. Cate Blanchett ve Bradley Cooper filmin başrollerini paylaşıyor. Willem Dafoe, Toni Collette, Richard Jenkins, Rob Perlman, Rooney Mara, Holt McCallany, Tim Blake Nelson, Mary Steenburgen, David Strathairn ve Clifton Collins Jr'dan oluşan geniş ve etkileyici bir oyuncu kadrosuna sahip. 

Nightmare Alley, Türkiye'de 4 Şubat'ta vizyona girecek.

Kübra Karasu