sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 07 Ekim 2021

Cehennem Melekleri 4'ten Sylvester Stallone & Jason Statham'lı İlk Görseller Geldi!

Usta aktör Sylvester Stallone, Jason Statham ile beraber Cehennem Melekleri 4 (The Expendables 4) filminin setinden ilk fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Sylvester Stallone paylaştığı fotoğrafın altına, "Yeni EXPENDABLES'da harika arkadaşım Jason ile harika zaman geçiriyorum!!!" notunu düştü. Statham ise kendi Instagram hesabından yaptığı paylaşıma, "Ana adam @officialslystallone #expendables4 ile tekrar iş başına" açıklamasını yazdı.

Dolph Lundgren ve Randy Couture da Megan Fox, Curtis “50 Cent” Jackson ve Tony Jaa gibi yeni oyuncularla kadroya geri dönmeye hazırlanıyor. Serideki önceki filmlere benzer şekilde, dördüncü film de bir grup kıdemli paralı askeri takip edecek.

Filmi Scott Waugh yönetiyor ve IMDb'ye göre Andy Garcia da bir CIA ajanını oynayacak. Lionsgate Motion Picture Group'un satın alma ve ortak yapım başkanı Jason Constantine yaptığı bir açıklamada, "Bu yıldızları sınırsız bir aksiyon filmi için bir araya getirmek çok eğlenceli. Yeni film çıtayı yükseltecek ve şimdiye kadarki en büyük, en çetin macera olacak.” dedi.

Expendables 4'un henüz bir çıkış tarihi yok.

İŞTE O KARELER





Kübra Karasu