sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 30 Ocak 2022

Çekimleri Antalya’da Gerçekleşen Jason Statham’ın Başrolünde Olduğu Hollywood Yapımı ‘’Operation Fortune: Ruse de guerre''’ Filminin Vizyon Tarihi Netleşti!

Çekimleri Antalya'da yapılan ve Jason Statham’ın başrolünde olduğu Guy Ritchie imzalı "Operation Fortune" filminin vizyon tarihi belli oldu.

Yönetmenliğini yönetmen Guy Ritchie'nin üstlendiği filmin başrollerinde ise Jason Statham, Hugh Grant, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone, Erol Ozan Ayhan, Aksel Üstün ve Kaan Urgancıoğlu gibi isimlerin yer aldığı filmin fragmanı paylaşıldı. Filmin çoğu sahnesi Antalya’da çekildi.



Filmin konu ise, dünyayı tehdit edecek düzeyde ölümcül bir silahı ortadan kaldırmak için milyarder bir silah tüccarının peşine düşen MI6 ajanı Orson Fortune ve ekibinin hikâyesini anlatıyor.

Mizahi yönleriyle de dikkat çeken film, dünyayı tehdit edecek kadar tehlikeli bir silah satışının engellenmeye çalışılmasını konu alıyor. Ajan Orson Fortune (Jason Statham), CIA teknoloji uzmanı Sarah Fidel (Aubrey Plaza) ile bu silahı pazarlamaya çalışan silah tüccarını aramaya başlıyor.



Çekimler başlamadan önce Eylül 2020 olarak planan film, pandemi sebebiyle gecikti ve yapımın 21 Ocak 2022 tarihinde vizyona gireceği söylendi. Ancak maalesef bu da gerçekleşemedi

Merakla beklenen Operation Fortune, 18 Mart’ta sinemalarda.