sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 24 Kasım 2022

Channing Tatum Başrollü "Magic Mike's Last Dance" Filmi 30 Dakikalık Dans Gösterisiyle Bitecek!

Warner Bros. imzalı Magic Mike serisi, 2012'deki başlangıcından bu yana izleyicilerin favorilerinden biri. Film, başrol Channing Tatum'u da striptiz yaptığı dönemlere geri götürüyor. Canlandırdığı karakter de tamamı erkeklerden oluşan bir striptiz kulübünde dansçıdır.

2015'te Magic Mike: XXL'den sonra vizyona girecek olan üçünü film Magic Mike's Last Dance ile seri final yapacak. Empire Magazine ile yaptığı röportajda yönetmen Steven Soderbergh, film hakkında konuştu ve Tatum'un yeni filminde 30 dakikalık bir dans sahnesi olduğunu açıkladı. Soderbergh ayrıca, “Benim işim, bunların her birini nasıl farklı hale getirebilirim? Hepsini aynı şekilde çekemem, her dans için farklı bir yaklaşım bulmam gerekiyor. Ve asıl zorluk buydu. Bütün sahneleri güzel eski tiyatro Clapham Grand'da sahneliyoruz. Eğlenceliydi, orası için kötü bir açı yok…” dedi.



Tatum da geçen haftalarda People ile yaptığı bir röportajda, “Bunun striptizcinin Super Bowl'u olmasını istiyorum. Diğer iki filmde hiç yapamadığımız gibi dans etmek istiyorum, çünkü o dünyanın gerçekliğinin ne olduğuna karşı dürüst olmamız gerekiyordu ki bu harika bir dans değil.” açıklamasını yapmıştı.

Filmin resmi özeti:

Magic Mike Lane (Tatum), uzun bir aradan sonra, iflas eden ve Florida'da barmenlik yapan bir iş anlaşmasının ardından tekrar sahneye çıkacak. Mike, son bir şans olmasını umduğu şey için reddedemeyeceği bir teklif ve kendisini cezbeden zengin bir sosyetik (Hayek Pinault) ile Londra'ya gider. Her şey tehlikedeyken, Mike onun gerçekten aklında ne olduğunu keşfettiğinde, o ve şekillendirmek zorunda kalacağı yeni ve ateşli dansçılar listesi bunu başarabilecek mi?

Fragman

Kübra Karasu