sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 16 Kasım 2022

Channing Tatum Başrollü "Magic Mike's Last Dance" Filminden İlk Fragman Yayınlandı!

Warner Bros., Channing Tatum'un yarı otobiyografik erkek striptizci serisinin üçüncü ve son filmi olan Magic Mike's Last Dance'in ilk fragmanını yayınladı.

Serinin son filmiyle ilgili tam olay örgüsü ayrıntıları açıklanmadı ve sıkı bir şekilde gizli tutuluyor ancak Channing Tatum ve geri dönen yönetmen Steven Soderbergh, izleyicilerin neler bekleyebileceği hakkında bazı ayrıntıları açıkladı.

Tatum, People ile yaptığı bir röportajda, “Bunun striptizcinin Super Bowl'u olmasını istiyorum. Diğer iki filmde hiç yapamadığımız gibi dans etmek istiyorum, çünkü o dünyanın gerçekliğinin ne olduğuna karşı dürüst olmamız gerekiyordu ki bu harika bir dans değil.” açıklamsını yapmıştı.



Bu arada Soderbergh, Bob Fosse'nin All That Jazz'ı ile karşılaştırmalar yaparken, filmin prodüksiyonunun turne sahnesi yapımı Magic Mike Live'dan ilham aldığını ve etkilendiğini de sözlerine ekledi. Soderbergh, “Film, Mike'ın bir gösteri fikrini nasıl ortaya çıkardığına dair kurgusal bir prosedür - ve daha sonra, bu yeni şeyin ne olabileceğine dair vizyonunu gerçekleştirmeye çalışmak için çok sayıda engel var.” dedi.

Tatum ve Salma Hayek dışında Ayub Khan Din, Jemelia George, Juliette Motamed ve Vicki Pepperdine de kadroda yer alıyor. Magic Mike ilk olarak 2012'de piyasaya sürüldüğünde sürpriz bir şekilde gişe rekoru kırdı. Soderbergh tarafından yönetilen ve Tatum'un oyunculuk kariyerinden önceki striptizci deneyimlerine dayanan film, sadece 7 milyon dolarlık bir bütçeyle dünya çapında 167.22 milyon dolar hasılat elde etti. Gregory Jacobs'ın yönettiği devam filmi Magic Mike XXL, 2015'te vizyona girdi ve 14 milyon dolarlık bir bütçeden 122.5 milyon dolar hasılat elde ederek bir başka gişe rekoru kırdı.

Filmin resmi özeti:

Magic Mike Lane (Tatum), uzun bir aradan sonra, iflas eden ve Florida'da barmenlik yapan bir iş anlaşmasının ardından tekrar sahneye çıkacak. Mike, son bir şans olmasını umduğu şey için reddedemeyeceği bir teklif ve kendisini cezbeden zengin bir sosyetik (Hayek Pinault) ile Londra'ya gider. Her şey tehlikedeyken, Mike onun gerçekten aklında ne olduğunu keşfettiğinde, o ve şekillendirmek zorunda kalacağı yeni ve ateşli dansçılar listesi bunu başarabilecek mi?

Magic Mike's Last Dance, 10 Şubat 2023'te sinemalarda.

Fragman

Kübra Karasu