sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 26 Eylül 2021

Charles Dance ve Peter Mullan, ‘‘The Hanging Sun’’ın Kadrosuna Dahil Oldu!

Jo Nesbo’nun kitabından uyarlanan filmin kadrosu genişliyor.

‘’Midnight Sun’’ kitabından uyarlanan ‘’The Hanging Sun’’ filminin yönetmen koltuğunda; Stefano Bises ve Francesco Carrozzini oturuyor. Film İtalyan-İngiltere ortak yapımı olacak.

Filmin oyuncu kadrosuna yeni isimler gelmeye devam ederken; Carrozzini, ‘’Çekimlerin ortasındayım ve daha iyisini ummazdım. Oyuncu kadrosu inanılmaz.’’ İfadelerini kullandı. Filmin oyuncu kadrosunda; Alessandro Borghi, Jessice Brown Findlay ve Sam Spruell’in bulunduğu filme son olarak Charles Dance ve Peter Mullan dahil oldu.



 “The Hanging Sun”, Norveç'in dinin egemen olduğu, güneşin hiç batmadığı ve yerel sakinlerin farklı bir çağdan gibi göründüğü bir bölgesinde geçen bir gerilim filmi olacak.

Film, güçlü suç lordu babasına ihanet ettiği için kaçan John'u takip ediyor. John, ailesinden kaçmak için kuzeye gider ve izole bir köyün yakınındaki ormanın derinliklerine sığınır. John ve kaderi arasında duran tek şey, zorluklarla büyük bir güçle yüzleşen Lea ve meraklı, temiz kalpli bir çocuk olan oğlu Caleb'dir. Mullan, babayı, Dance ise Lea'nın babası Jacob'a hayat verecek.
 
 “The Hanging Sun”, şu anda Norveç'te, Ålesund ve Fosnavåg kasabalarında çekiliyor.