sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 03 Kasım 2021

Chloé Zhao, Senaryo Düzenlemelerinde Eternals'dan İki Süper Kahramanın Çıkarıldığını Açıkladı!

İster zaman ister sadece belirli sekanslar işe yaramadığı için olsun filmlerde orijinal senaryoların her zaman düzenlenirken sona eren yönleri vardır. Bu durum sadık bir çizgi roman uyarlamasını garanti etmek için nanosaniyeye kadar düzenlenen ve planlanan Marvel filmleri için bile geçerlidir.

Eternals'ın Yönetmeni Chloé Zhao Fandom'a yaptığı açıklamada, 5 Kasım'da vizyona girecek filmde zaten on "Eternal" bulunmasına rağmen, senaryonun ilk taslaklarında, geniş kadrosuna iki karakterin daha dahil edilmesi için planlar olduğunu açıkladı. Kimliği belirsiz kalan bu iki karakter, çekimler başlamadan önce senaryo düzenlenirken atıldı. Zhao da, kendisinin ve yapım ekibinin "iki tanesinin gitmesine izin vermek zorunda kaldıklarını" doğruladı.



Ancak on karakterle oynamak Zhao ve ekibi için fazlasıyla yeterliydi, her karakterin ekranda tüm yetenekleriyle temsil edildiğinden emin olmak zorundaydı. Yönetmen konuyla ilgili “Bazı karakterlerin fazla ekran süresine ihtiyacı yok. “Bu, ekran süresiyle ne yaptıklarıyla ilgili. Unutulmaz olmaları gerekir. On tanesinin hepsi aynı ağırlığa sahipti; önemli olan ekran süresi değil, ağırlık." açıklamasını yaptı.

İzleyiciler, Gemma Chan, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lia McHugh, Salma Hayek, Angelina Jolie, Brian Tyree Henry, Lauren Ridloff, Barry Keoghan ve Don Lee'nin oynadığı on Eternal'ı, Eternals 5 Kasım'da sinemalarda gösterime girdiğinde izleme şansına sahip olacak. 

Kübra Karasu