sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 24 Ekim 2021

Chloe Zhao, Teklif Edilirse ‘’Star Wars’’ Filmi Yönetmek İstediğini Açıkladı!

Chloe Zhao, Kevin Feige'in Star Wars filmini yönetmek istiyor.

Nomaland, The Eternals gibi filmlerin başarılı yönetmeni Chloe Zhao, Kevin Feige'in kaleme alacağı Star Wars filminin yönetmen koltuğuna oturmak istediğini açıkladı. Yönetmene, bir Star Wars filmi çekmek isteyip istemeyeceği sorusuna, "Çekerdim, Kevin bana sorarsa her şeyi yapabilirim" cevabını verdi.

Bilindiği gibi, Marvel'ın başında bulunan Kevin Feige, bir Star Wars filmi üzerinde çalışıyor. Son Star Wars filmlerinin hayranları tarafından büyük hayal kırıklığına uğramasının ardından Disney, işe daha fazla el atmaya başladı. Henüz Feige'in nasıl bir Star Wars filmi çekeceği bilinmiyor. Feige, yönetmen koltuğunda olmayacağını belirtmişti.



Bu sırada gözler The Eternals filmi, ayrıca Nomadland ile aldığı Oscar ödülü sayesinde Kevin Feige'i kendine hayran bırakan Chloe Zhao'ya çevrildi. Zhao ise Kevin Feige'in teklif etmesi durumunda Star Wars filminin yönetmenliğini üstlenebileceğini belirtiyor. Filmin senarist koltuğunda ise Loki ve Doctor Strange In The Multiverse of Madness'ta imzası bulunan Michael Waldron bulunuyor.