sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 04 Kasım 2021

Chris 'CT' Tamburello, "The Most Dangerous Game" Filminin Remake'inin Kadrosuna Katıldı!

Chris 'CT' Tamburello, 1932 yapımı The Most Dangerous Game'in yeniden uyarlanmasında Oscar adayı Tom Berenger (Inception, Sniper) ile birlikte rol alacak. Film, Justin Lee (Final Kill) tarafından yazıp yönetiliyor.

The Most Dangerous Game aslen 1924'te Richard Connell tarafından yazılmış bir kısa öyküydü. Yayınlanmasından bu yana bir dizi filme, radyo bölümüne ve televizyon bölümüne uyarlandı. Deadline'a göre, en yeni yineleme bazı değişimler yaratacak. Avlanan bir adam yerine hikaye, buharlı gemileri patladıktan sonra gizemli bir adaya sığınan bir baba ve oğul etrafında dönecek. İnsanları avlamak için bir koruma alanı işleten adanın kötü ev sahibi Baron Von Wolf ile karşılaşacaklar. Berenger, akıl sağlığı hızla azalan adada saklanan bir adamı oynamaya hazırlanıyor.



Chris 'CT' Tamburello, orijinal kısa öykünün baş karakteri olan Sanger'ı canlandırıyor, ancak karakterin bu yinelemeye nasıl uyarlanacağı belli değil. The Most Dangerous Game, realite yıldızının, terk edilmiş bir akıl hastanesine hapsolmuş, uyuşturulmuş bir raver oynadığı 2019'daki Habitual'daki ilk filminden sonra ikinci sinema filmi olacak. 

Tamburello, 22 sezon boyunca düzenli olarak yarışmacı olarak yer aldığı ve orada geçirdiği süre boyunca altı galibiyet elde ettiği realite televizyon dizisi The Real World ve The Challenge'dan tanınıyor. Yönetmen Lee, Tamburello'nun rolü hayata geçirme yeteneğine güvendiğini belirterek, “Chris'in Sanger rolünde masaya getirdiği şey olağanüstünün ötesinde ve dünyanın onun bir aktör olarak neler yapabileceğini görmesi beni çok heyecanlandırıyor.” dedi.

Kübra Karasu