sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 21 Haziran 2022

Chris Evans, "Kaptan Amerika" Yerine "Alev Adam" Karakterini Yeniden Canlandırmak İstediğini Açıkladı!

MTV News'e konuşan Chris Evans, Alev Adam'ı yeniden canlandırmayı Kaptan Amerika'dan daha çok istediğini açıkladı.

İzleyiciler Chris Evans'ın beyazperdeye Kaptan Amerika olarak geri dönmesini beklerken, oyuncu diğer Marvel karakteri Johnny Storm'u yani Alev Adam'ı yeniden canlandırmayı istediğini açıkladı.

Chris Evans, Kaptan olarak Avengers'a liderlik etmeden önce, Tim Story'nin Fantastik Dörtlü ve Fantastik Dörtlü: Gümüş Sörfçü'nün Yükselişi filmlerinde Alev Adam olarak karşımıza çıkmıştı. Rolü tekrar oynamak isteyip istemediği sorulduğunda Evans, "Tanrım, bu harika olmaz mıydı? Ama, kimse bana bu konuda gelmedi. Demek istediğim, artık tam olarak aynı görünmüyorum. Bu 15, neredeyse 20 yıl önceydi. Ama o karakteri gerçekten seviyorum ve şimdi Fantastik Dörtlü ile ilgili yeni bir şeyler yapmıyorlar mı?" açıklamasını yaptı.

Marvel Studios, 2019 San-Diego Comic-Con'da Fantastik Dörtlü'nün yeniden başlatılacağını duyurmuştu. Yakın zamanda Doctor Strange in the Multiverse of Madness, John Krasinski'yi Reed Richards diğer adıyla Dünya 838'den Bay Fantastik olarak tanıttı. Ancak, gelecek filmlerde karakteri oynamaya devam edip etmeyeceği henüz açıklanmadı.



Kaptan Amerika yerine Johnny Storm'u oynamayı nasıl tercih ettiğinden bahseden Evans ise şunları söyledi: "Alev Adam'ı canlandırmayı çok isterim. Çünkü bu benim için 'Kaptan' olarak geri dönmekten daha kolay olur. Ne demek istediğimi biliyorsun, Cap benim için çok değerli. Bu yüzden bu güzel deneyimi bozmak istemiyorum. Ama Johnny Storm yarım kalmış gibi hissediyorum çünkü o zaman Marvel da temellerini bulmamıştı. Yani o rolü sevmiştim ve kim bilir..."

Chris Evans, Avengers: Endgame sırasında Kaptan Amerika'nın mantosunu ve kalkanını Anthony Mackie'nin canlandırdığı Sam Wilson, yani Falcon'a devretmişti. Kaptan Amerika karakterini tamamladığına inanan Evans'ın yarım kaldığını hissettiği Alev Adam rolüyle tekrar karşımıza çıkıp çıkmayacağı ise bilinmiyor. Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu