sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 23 Mart 2023

Chris Tucker da Jackie Chan ile Beraber "Bitirim İkili 4" ile Geri Döneceğini Açıkladı!

90'lara damga vuran aksiyon ve komedi filmi Bitirim İkili sinemalara geri dönüyor.

Film sektöründe efsanevi bir statüye sahip olan Jackie Chan, geçtiğimiz aylarda katıldığı bir festivalde serinin bir sonraki filmi olan Rush Hour 4'ün (Bitirim İkili 4) resmi olarak yapım aşamasında olduğunu açıkladı. Duyurunun ardından birkaç ay geçti ve şimdi Chris Tucker'ın da devam filminde yer alacağı haberi doğrulandı. Tucker katıldığı bir programda, oyunculuk efsanesi Chan ile birlikte ekrana geri dönmenin heyecan verici olduğunu söyledi:

"Birçok güzel şey gördünüz, ama bu tamamen farklı bir seviyede olacak. Benim hoşuma giden de bu... Bu konuda heyecanlıyım. Normalde gördüğünüz gibi olmayacak... Bitirim İkili 4, kesinlikle içinde bulunmak istediğim bir şey çünkü Jackie ile çalışmayı seviyorum ama gerçekten beğeneceğinizi düşündüğüm bazı yeni fikirlerim de var. Bu konuda heyecanlıyım."



Rush Hour üçlemesi, 1998'de başladı ve üçüncü filmi 2007'de yayınlandı. Rush Hour 4 için görüşmeler 2017'den beri yapılıyor.

Orijinal üçlemeyi yöneten Brett Ratner, 2017 yılında aralarında Olivia Munn ve Elliot Page'in de bulunduğu birçok oyuncu tarafından cinsel saldırı ve tacizle suçlandı. Bu suçlamalar, Warner Bros. ve Ratner arasındaki çalışma ilişkisinin kopmasıyla sonuçlandı. Bu nedenle de Bitirim İkili 4 için yeni bir yönetmen arayışına girileceği düşünülüyor.

Kübra Karasu