sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 13 Haziran 2022

"Cobra Kai" Yaratıcıları "Duke Nukem" Filmi için Çalışmalara Başladı!

Birinci şahıs nişancı türünün en ünlü oyun karakterlerinden olan Duke Nukem'i konu alacak film için çalışmalara başlandı.

Duke Nukem sinema filmi, Legendary Entertainment ve Cobra Kai'nin yaratıcılarıyla geliştirilmeye başlandı. The Hollywood Reporter'ın haberine göre Legendary Entertainment, Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg'in yapımcılığını üstlendiği filmin haklarını Gearbox'tan satın aldı.

Daha önce 90'ların sonlarında, Mortal Kombat film serisi yapımcısı Lawrence Kasanoff'un önerdiği uyarlamadan başlayarak Duke Nukem filmi üzerinde çalışmıştı. 2017'ye geldiğimizde ise Paramount Pictures ve Michael Bay'in Platinum Dunes'ı, bir Duke Nukem filmi için çalışmalara başlamıştı. Hatta John Cena bu filmde ana kahraman olarak rol almak için görüşmelerde bulunuyordu. Fakat sonrasında proje sessizce rafa kaldırıldı.



Şu anda yeni Duke Nukem filmi için henüz hiçbir yazar ve yönetmenle anlaşılmadı. The Hollywood Reporter haberinde, Cobra Kai'ye imza atan üç isimden birinin yönetmenlik işini üstlenebileceğini belirtti. Yazar kim olursa olsun muhtemelen aynı zorluğu yenmeye çalışacak: özünde 90'ların karakteri olan Duke Nukem'in günümüze nasıl uyarlanacağı...

Duke Nukem üzerinde çalışmalar başlarken, Gearbox da diğer büyük serilerinden biri olan Borderlands'in bir filmini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Kevin Hart, Cate Blanchett ve Jack Black'in başrollerini paylaştığı filmin bu yıl içinde vizyona girmesi planlanıyor.

Duke Nukem filmi hakkında yeni gelişmeler için sitemizi takip edebilirsiniz.

Kübra Karasu