sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 17 Kasım 2022

"Çok Aşk"ın Okuma Provası Yapıldı: Senaryoyu Yazan Hasan Can Kaya Filmin Başrolünde!

Yönetmen Kıvanç Baruönü, sosyal medya paylaşımıyla yeni sinema filmi "Çok Aşk"ın okuma provasının yapıldığını duyurdu.

Yönetmen yaptığı paylaşımla yeni filminin senaryosunu ünlü komedyen Hasan Can Kaya'nın kaleme aldığını duyurdu. Kaya'nın aynı zamanda rol alacağı film; Uğur Yücel, Şebnem Sönmez, Büşra Pekin, Barış Yıldız gibi sevilen isimleri de bir araya getirecek. Yönetmen, paylaştığı fotoğrafın okuma provasından olduğunu da açıkladı.

Kıvanç Baruönü yaptığı paylaşımda yeni filmiyle ilgili detayları vermenin yanında, "Sinemanın büyüsü bir başka… Yeni başlangıçlar hep heyecan vericidir; yeni bir kitap, yeni bir kıyafet, izlemeye başlayacağın yeni bir dizi, yeni tanışılan dostlar… Son haftalarda bizim tarafta böylesi “yeni” bir telaş, “yeni” bir heyecan var işte! Özellikle son yıllarda tüm dünyanın dijitale teslim olduğu bir dönemeçten geçerken sinema için bir şey yapıyor olmak; az biraz da deli işi olsa gerek. İşte biz bir avuç deli yeni bir maceraya soyunuyoruz. İşimizi iyi yaparsak sizlerden karşılık bulacağını umarak giriyoruz haliyle bu yola… Birlikte gülmenin, kalabalıklarla sinema izlemenin, dev perdenin karşısında olmanın heyecanını özleyen herkesi bekliyoruz." sözleriyle sinemaya da destek oldu.

Ekipte ayrıca Ege Aydan, Bahtiyar Engin, Berkan Şal, Kerem Alp Kabul de yer alacak. Nulook Production ise filmin yapımcılığını üstleniyor.

Çok Aşk filminin 2023 yılında vizyona girmesi bekleniyor.

İŞTE O PAYLAŞIM
 


Kübra Karasu