sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 06 Haziran 2022

Dakota Johnson Başrollü "Madame Web"in Kadrosuna Yeni İsim!

Dakota Johnson başrollü Madame Web'in kadrosuna Tahar Rahim katıldı.

Sony'nin Spider-verse'deki son filminin kadrosuna katılan Rahim, filmin başrolü Dakota Johnson'ın yanı sıra Sydney Sweeney, Celeste O'Connor ve Isabela Merced ile birlikte oynayacak. Rahim'in rolü şu anda bilinmiyor.

S.J. Clarkson'ın yöneteceği Madame Web, Peter Parker'ın çizgi roman ve animasyon dizilerindeki akıl hocalarından biri için bir tür başlangıç ​​hikayesi olacak. Madame Web, Dennis O'Neil ve John Romita Jr. tarafından yaratıldı ve The Amazing Spider-Man #210 ile dünyaya tanıtıldı.



Madame Web, yalnızca ismine ilham vermekle kalmayıp (yaşam destek makinelerinin bir "ağına" bağlıydı) aynı zamanda kendi kendine savaşamaz hale getiren, bu nedenle durugörü bilgisini Örümcek Adam'a aktaran miyastenia gravis hastası yaşlı bir kadın olarak tasvir edilmiştir.

Jared Leto'nun yönettiği Morbius'u da yazan Matt Sazama ve Burk Sharpless, Clarkson'ın yöneteceği filmi kaleme aldı. Filmin bir önceki taslağı Kerem Sanga tarafından yazılmıştı. Clarkson, geçmişte Jessica Jones ve The Defenders dahil olmak üzere diğer Marvel yapımlarının çalışma deneyimine de sahip.

Madame Web'in 13 Ocak 2023'te vizyona girmesi planlanıyor.

Kübra Karasu