sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 25 Mayıs 2022

Dakota Johnson Başrollü Yeni Marvel Filmi "Madame Web"in Kadrosu Genişliyor!

Ghostbusters: Afterlife yıldızı Celeste O'Connor, yaklaşmakta olan Sony projesi Madame Web'in kadrosuna katıldı.

Celeste O'Connor'ın filmdeki rolüyle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı. O'Connor filmde, Sydney Sweeney'den Madame Web'in kendisi Dakota Johnson'a kadar birçok önemli yıldızla birlikte çalışacak.

Film, örümcek dünyası içinde görmesini sağlayan psişik yeteneklere sahip bir kahin olan Madame Web'in karakteri için bir başlangıç ​​hikayesi olacak. Marvel çizgi romanlarında Madame Web, Dakota Johnson'ın gerçek hayattaki havalı şık kişiliğinden çok farklı. Çizgi romanlarda Madame Web, felçli ve yaşlı bir kadın olarak karşımıza çıkmıştı. Karakter genellikle Örümcek Adam ve Örümcek Adam evrenindeki diğer örümcek temalı süper kahramanların yardımcısı olarak kullanılır.


Celeste O'Connor

Gerçek adı Cassandra Webb olan Madame Web'in karakteri, ilk kez 1980'de yayınlanan The Amazing Spider-Man #210'da tanıtıldı. 2019 yılında Madame Web'in film projesi duyuruldu. Şimdi ise filmin 2023 yazında vizyona girmesi planlanıyor. Madame Web, Sony'nin Morbius ve Venom'u içeren Spider-Man evreninin en yeni projelerinden biri. 

SJ Clarkson projeyi yönetirken, Morbius üzerinde çalışmış olan Matt Sazama ve Burk Sharpless, filmin senaryosunu kaleme alıyor. Madame Web aynı zamanda Sony'nin kadın liderliğindeki ilk çizgi roman filmi projesi olacak. 

Madame Web, 7 Temmuz 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu