sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 01 Haziran 2022

Daniela Melchior, "Hızlı ve Öfkeli 10" Filmindeki Karakterinin İlk Fotoğraflarını Yayınladı!

Daniela Melchior, "Hızlı ve Öfkeli 10"daki (Fast X) merak edilen karakterinin ilk görüntülerini paylaştı.

Daniela Melchior'ın Hızlı ve Öfkeli serisinin yeni filminde kimi oynayacağı hala gizli tutarken, yeni görüntüler bize küçük ipuçları veriyor.

Melchior'un Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafa bakılırsa Fast X'teki karakteri sol kolunda birkaç dövmeye sahip. Dövme Melchior'un karakterinin dini geçmişine işaret ederken, aynı zamanda Dominic Toretto'nun (Vin Diesel) ünlü haç kolyesiyle de benzerlik gösteriyor. Hızlı ve Öfkeli serisinde Dominic, kolyesini ailesine olan sevgisini ifade etmenin bir yolu olarak kullanıyordu ve onuı korumak istediği insanlara veriyordu. Bu nedenle Melchior'un Toretto ailesinin başka bir üyesini oynayabileceği fikri en mantıklı ihtimal olabilir.
 


Portekizli aktris Melchior, Hollywood çıkışını James Gunn'ın The Suicide Squad filmiyle yaptı. Filmde Ratcatcher 2'yi oynamasının ardından Fast X'in kadrosuna dahil oldu. Fast X'ten önce Melchior, casus filmi Assassin Club'da da karşımıza çıkacak. 

Fast X, seriyi sona erdireceği açıklanan iki filmlik bir hikayenin ilk kısmı olacak. Filmde Jason Momoa ana kötü adam olarak karşımıza çıkacak. Kadroya yeni eklenenler arasında Marvel Sinema Evreninde Kaptan Marvel olan Brie Larson ve Alan Ritchson da yer alıyor. Geri dönen oyuncular arasında ise Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Charlize Theron ve yakın zamanda duyurulan Scott Eastwood yer alıyor.

F9'u yazıp yöneten Justin Lin, onuncu filmi yönetmeye başladığı ilk hafta ekipten ayrıldığını duyurmuştu. Vin Diesel ile yaşadığı anlaşmazlıklar sonucu filmden ayrıldığı konuşulan Lin'in yerine Louis Leterrier geçti.

Fast X, 19 Mayıs 2023'te sinemalarda!

Kübra Karasu