sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 26 Aralık 2022

Dave Bautista Başrollü "Knock at the Cabin" Filminden Yeni Fragman!

Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan imzalı Knock at the Cabin (Kulübeye Tıklat) filminden yeni fragman izleyiciyle buluştu.

Merakla beklenen filmin kadrosunda Dave Bautista (Dune, Galaksinin Koruyucuları serisi) ile birlikte Tony ödüllü ve Emmy adayı Jonathan Groff (Hamilton, Mindhunter), Ben Aldridge (Pennyworth, Fleabag), BAFTA adayı Nikki Amuka-Bird (İkna, Old), yeni oyuncu Kristen Cui, Abby Quinn (Küçük Kadınlar, Landline) ve Rupert Grint (Servant, Harry Potter serisi) rol alıyor.

Universal Pictures imzalı Blinding Edge Pictures yapımı, FilmNation Features ve Wishmore Entertainment iş birliğiyle üretildi. Senaryo M. Night Shyamalan, Steve Desmond ve Michael Sherman tarafından kaleme alındı ve Paul Tremblay’in çok satan The Cabin at the End of the World kitabına dayanıyor. Filmin yönetmeni M. Night Shyamalan, yapımcıları M. Night Shyamalan, Marc Bienstock (Split, Glass) ve Ashwin Rajan (Servant, Glass). İdari yapımcılar ise Steven Schneider, Christos V. Konstantakopoulos ve Ashley Fox.

Knock at the Cabin filmi 3 Şubat'ta sinemalarda!

Konusu 

Genç bir kız ve ebeveynleri ücra bir kulübede tatil yaparken dört, silahlı yabancı tarafından rehin alınırlar ve ailenin kıyameti engellemek için akıl almaz seçim yapmasını isterler. Dış dünyaya erişimleri sınırlı olan ailenin her şeyi kaybetmeden önce neye inandıklarına karar vermeleri gerekmektedir.

Türkçe Altyazılı Fragman


Kübra Karasu