sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Eylül 2022

Dave Bautista Başrollü M. Night Shyamalan İmzalı "Knock at the Cabin"den İlk Fragman!

Universal, M. Night Shyamalan'ın Paul Tremblay'in hit romanı The Cabin at the End of the World'den uyarlanan korku ve gizem filmi Knock at the Cabin'in ilk fragmanını yayınladı.

Knock at the Cabin, tatillerini medeniyetten uzakta bir kulübede geçirmeye karar veren bir aileyi konu alıyor. Ebeveynler Andrew (Jonathan Groff) ve Eric (Ben Aldridge), kızları Wen (Kristen Cui) ile tüm sıkıntılarını geride bırakmayı umar. Ancak bir grup yabancının kulübede ortaya çıkmasıyla bu hayalleri hemen bir kabusa dönüşür.

Adları Redmond (Rupert Grint), Leonard (Dave Bautista), Sabrina (Abby Quinn) ve Adriane (Nikki Amuka-Bird) olan yabancılar aileyi dizginler ve rahatsız edici bir açıklama yapar. Kıyametin gelmek üzere olduğunu ve dünyanın sonunu önlemek için aile üyelerinden birinin diğerleri tarafından öldürülmesi gerektiğini söylerler. Kimin kurban olacağını seçmek aileye kalmıştır ve kimse bu kararı vermeye hazır değildir.

Knock at the Cabin'in ilk fragmanı, orijinal kitabıyla aynı anlatıyı nasıl izleyeceğini gösteriyor. Ancak gördüğümüz şeyler aldatıcı olabilir çünkü yönetmen Shyamalan geliştirdiği her filme beklenmedik bir değişiklik katmayı sever. 

Knock at the Cabin'in 3 Şubat 2023'te sinemalarda!

Fragman 


Kübra Karasu