sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 22 Temmuz 2022

DC'nin Yeni Filmi "Black Adam"dan Yeni Kareler Yayınlandı!

Dwayne Johnson'ın süper kahraman türündeki ilk filmi Black Adam'dan yepyeni görüntüler yayınlandı.

Black Adam'dan gelen yeni kareler, anti-kahramana ve JSA süper kahraman ekibine yeni bir bakış sunuyor. Görseller, filmin San Diego Comic-Con'daki Hall H panelinden birkaç gün önce geliyor.

Resmi olarak yayınlanan fotoğraflarda Dwayne Johnson'ı Black Adam olarak, Amerika Adalet Derneği'nin çok güçlü ve kıdemli bir üyesi olan Pierce Brosnan'ın Dr. Fate'i ile etkileşim içinde görüyoruz. Başka bir görüntü, süper kahraman ekibinin en genç üyeleri olan Cyclone rolünde Quintessa Swindell ve Atom Smasher rolünde Noah Centineo'yu, karargahlarında önemli bir şey düşünürken gösteriyor. 

Black Adam'da Hawkman rolünde Aldis Hodge, Dr. Fate rolünde Brosnan, Cyclone rolünde Swindell ve Atom Smasher rolünde Centineo'dan oluşan bir süper kahraman ekibi olan Justice Society of America'nın sinemadaki ilk çıkışını da gösterecek. Filmin yapımcısı Hiram Garcia'ya göre, DC süper kahraman ekibinin dünya çapındaki bir izleyici kitlesine tanıtılması DCEU'da yeni bir çağı başlatmayı amaçlıyor. Black Adam sinemalara girdikten sonra JSA ekibi için de yan ürünler oluşturulacak. Anti-kahraman, süper kahraman ekibine karşı mücadele edecek ancak Sabbac'ın da dahil edilmesi, üçüncü bir tarafın merakla beklenen savaşı karmaşıklaştıracağını gösterebilir.

Jungle Cruise yönetmeni Jaume Collet-Serra, süper kahraman projesini yönetmek için Dwayne Johnson ile yeniden bir araya geldi. Film şuanda post prodüksiyon aşamasında ve neredeyse tamamlandığı biliniyor.

Black Adam 21 Ekim 2022'de sinemalarda!

Yeni Kareler 





Kübra Karasu