sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Haber 31 Ekim 2021

Derek Cianfrance Yeni Filmi ‘’Wolfman’’ İçin Yine Ryan Gosling’i Seçti!

İkili daha önce Blue Valentine ve The Place Beyond The Pines filmlerinde birlikte çalışmıştı. Ryan Gosling ve Derek Cianfrance, canavar filmi olan Wolfman için yeniden bir araya geliyor.

Wolfman hikâyesi ilk kez George Waggner‘ın yönettiği, Lon Chaney Jr.’ın başrolünde yer aldığı 1941 yapımı The Wolf Man filmiyle beyaz perde de yerini almış; 2010 yılında ise Benicio Del Toro, Anthony Hopkins ve Emily Blunt’ın başrollerinde yer aldığı, Rick Baker’ın Dave Elsey ile beraber En İyi Makyaj dalında Oscar kazandığı aynı isimli yeniden uyarlama ile izleyiciyle buluşmuştu.



Derek Cianfrance’lı Wolfman filminde canavarın fiziksel olarak neye benzeyeceği henüz belli olmasa da filmin, bir dönem filmi olan 2010 yapımı yeniden çevrimin aksine, ısırıldıktan sonra kurt adama dönüşen bir adamın hikâyesini modern bir şekilde anlatması bekleniyor.



Yönetmen Derek Cianfrance yaptığı açıklamada Wolfman filmiyle ilgili şu sözleri söyledi: “Korku filmleri benim ilk aşkım. Korku filmleri; sinemanın anlatısal, psikolojik ve estetik olarak nelere muktedir olabileceğini gösterdi bana. Ryan ile tekrar iş birliği yapma fırsatıyla birleştiğinde bu gerçekten bir rüyanın gerçekleşmesi. Kolektif bilinçaltımızda yer alan bu canavarı hayata döndürmek için çok heyecanlıyım.”


Filmin vizyon tarihi henüz belli değil.