sinema port logo sinema port  logo

BİZİ TAKİP EDİN

Film Haberleri 15 Aralık 2022

"Dikkat Köpek Var" Filminin Fragmanı İzleyiciyle Buluştu!

Behtan Mehter Nasıroğulları'nın da kadrosunda yer aldığı merakla beklenen Dikkat Köpek Var filminin fragmanı izleyiciyle buluştu.

Dikkat Köpek Var filminin kadrosunda Behtan Mehter Nasıroğulları ile birlikte ödüllü eğitimli köpek Bal, Nusret Toplar, Onur Büyüktopçu, Güney Kılınç, Mutlu Güney, Dilara Ortagüz, Serli Alyanakyan, Buse Şen, Ülkü Toplar, Ergün Özfırıncı, Kayahan Akkoç, Caner Yılmaz, Emin Boztepe, Fatih Kocapehlivanlar, Rabia Toprak, Buket Akpunar ve İlke Al yer alıyor. Behtan Mehter Nasıroğulları'nın Sinemaport'tan Alper Ergez ile yaptığı röportajı okumak için tıklayınız.



Yapımcı ve oyuncu Nusret Toplar'ın 13 bölüm çekilen Dikkat Köpek Var adlı YouTube dizisinden sinema filmine uyarlanan yapımın yönetmen koltuğunda Ece İşbilen Dağ ve Deniz Cem Dağ oturuyor. Dikkat Köpek Var filminin senaryosunu ise Memet Güzelbeyoğlu ve Caner Yalçın kaleme aldı. 

Dikkat Köpek Var, 30 Aralık'ta sinemalarda!

Dikkat Köpek Var Filminin Konusu

Murat Kaya, İstanbul Emniyetinin gururu olarak gösterilen polislerden biridir. Tehlikeli bir görevi daha başarıyla tamamlar ve büyük bir mafya grubunu çökertir. Bu operasyondaki başarısı sayesinde uluslararası ve gizli bir teşkilata atanır. Bu sırada manevi babası olarak gördüğü, kariyerinde idolü olan Teoman, peşinde olduğu Gölge tarafından vurulur. Gölge her şeyin sahtesini piyasaya süren ve bunun yanı sıra kendisine köpek ordusu kurmak isteyen biridir. Murat, Teoman'ın yürüttüğü 'Gölge' operasyonunu devralır. Devraldığı tek şey operasyon değil aynı zamanda Gölge'nin elinden kurtarılmış, teşkilatın göz bebeği ve Teoman'ın biricik köpeği Bal'dır. Köpekler ile pek de iyi anlaşamayan Murat, bu zorlu görevde Bal ile ilginç maceralara atılacaktır.

Fragman